Wij werken geheel volgens afspraak.

petra van den burg
trainingen

lang haar trainingen voor kappers, salons, studenten en scholen.

trainingen

"Met mijn trainingen probeer ik mijn enthousiasme, kennis en ervaring over te brengen op enthousiaste collega’s die mijn passie delen. Ik heb altijd een grote passie gehad voor knippen, kleuren, lang haar, innovatieve styling en visagie. Tevens ben ik al ruim 30 jaar werkzaam in de kappers- en schoonheidsbranche en ruim 20 jaar zelfstandig onderneemster."

LANG HAAR BASIC

Bij deze training leer je alles op het gebied van lang haar opsteken. De juiste bevestigingstechnieken, toupage, op de juiste wijze preppen en diverse vlechttechnieken komen aan bod. Tijdens deze training kun je oefenen op oefenhoofden, een slip on of een door jezelf meegebracht model.

meer informatie

LANG HAAR MASTER

Bij deze training leer je alles op het gebied van updo’s. Ook ga je tijdens deze training bezig met het creëren van verschillende bruidskapsels. Tijdens deze training kun je oefenen op oefenhoofden, een slip on of een door jezelf meegebracht model

meer informatie

AVANT GARDE HAIR

Bij deze training leer je alles over het creëren van Big hair! We gaan bezig met updo’s met een Avant Gardische Fashion look. Tijdens deze training kun je oefenen op oefenhoofden. 

meer informatie

‘VLECHTEN’

Leer bestaande én nieuwe vlechttechnieken. Aan de hand van een uitgebreide demo gaan jullie zelf aan de slag. Diverse technieken komen aan bod, van de bekende draagbare vlechten, nieuwe bijzondere vlechten tot aan de party & festival vlechtstylen. Na afloop van deze cursus kun je zelfstandig diverse vlechttechnieken uitvoeren en krijg je veel tips & trics hoe deze verwerkt kunnen worden in verschillende updo's

meer informatie
prijzen & nominaties

coiffure award (2x), one shot, best avant garde, best editorial worldwide, twentse zakenvrouw van het jaar

hoe zijn de trainingen opgebouwd?

"Met mijn trainingen probeer ik mijn enthousiasme, kennis en ervaring over te brengen op enthousiaste collega’s die mijn passie delen."

"Een training is natuurlijk pas echt geslaagd wanneer het geleerde écht succesvol toegepast kan worden in de salon en bij de klant."
Petra zorgt daar dan ook voor en je zult merken dat de gevolgde training rendement zal opleveren!
Er zijn verschillende trainingen te volgen. Ze staan allemaal in het teken van lang haar, Petra’s expertise. Zo heb je bijvoorbeeld de trainingen: 'Lang Haar Basic en -Master' en 'Avant Garde Hair'.


website realisatie door diezit.nl | Cookie instellingen | Privacyverklaring

boek een afspraak