lang haar expert
Petra van den Burg

hair professionals & brow bar

LEES VERDER
petra van den burg

lang haar expert


Petra is inmiddels een begrip in de kapperswereld. Hoe kan het ook anders met zoveel nationale en internationale successen op haar naam. In 2015 kreeg Petra wereldwijde erkenning door het winnen van de “One Shot Award” van Behind the Chair in New Orleans terwijl zij in 2016 nog werd genomineerd voor de beste wereldwijde editorial. 

Samen met Petra's topteam wordt er doordeweeks in de salon in Goor gewerkt. Alle medewerkers zijn allround inzetbaar, en kunnen alle behandelingen op het hoogste niveau uitvoeren, maar hebben wel een eigen specialisme. De hair & skin professionals zijn échte perfectionisten met een passie voor hun vak, dat zie je terug in alle resultaten. Naast het afleveren van het perfecte kapsel zorgt het team van Petra van den Burg voor een enthousiaste aanpak en goede service.


"The only way to do great work is to love what you do"

Petra van den Burg 

prijzen & nominaties

One shot award, coiffure award (2x), best avant garde, best editorial worldwide, twents zakenvrouw van het jaar

Life is art, live yours in color
geschiedenis van petra van den burg

"Het eerste moment...

waarop ik wist dat ik kapster wilde worden was toen ik op jonge leeftijd mijn moeder de meest mooie creaties zag maken. Mijn moeder Riet van den Burg is wereldkampioen Hairstyling geworden in 1980 en destijds veelvuldig op de Nederlandse beeldbuis te zien met haar creaties. 

Wij woonden destijds achter de salon, maar ik wilde alleen maar IN de salon zijn. Dus zette mijn moeder mij in een hoge kinderstoel, voor de zekerheid met een riempje op m'n middel en al duimzuigend nam ik alles in me op.
Ik wist altijd wel dat ik ‘’meer’’ uit ons vak wilde halen dan alleen werkzaam zijn in een salon. Door mijn eigen pad te kiezen en volledig tot in m'n tenen voor deze passie te gaan zijn er zoveel mogelijkheden en kansen op mijn pad gekomen. Dat zou ik iedereen mee willen geven, doe wat je leuk vindt en zet je elke dag voor meer dan 100% in!"

diensten

wat wij doen

website realisatie door diezit.nl | Cookie instellingen | Privacyverklaring

boek een afspraak